Copilul meu nu mananca – workshop pentru parinti

De cate ori nu auziti mamele soptind cu ingrijorare altor mame sau medicilor: ”Copilul meu nu mananca!”? De cate ori nu v-ati aflat voi in fata urmatoarei scene: la masa, copilul inchide ferm gurita si strange buzele, iar orice incercare de a-l convinge sa o deschida e sortita esecului? Sau intoarce capul? Sau nu vrea la masa pur si simplu? Sau scuipa tot si se stramba, de zici ca i-ati dat cel mai oribil aliment de pe lume?

De ziua blogului, in iunie 2017, m-am decis sa fac un cadou celor care ma urmaresc online (si nu numai) si care pe 17 iunie se afla pe taramul distractiei din Zurlandia. Un workshop pentru parinti, in care sa vorbim pe sleau despre mancare, copii si motivele pentru care acestia o refuza. Un workshop pro bono, cadoul meu pentru comunitatea blogului, la ceas aniversar. Pentru ca Mirela Retegan, antrenorul parintilor, aceasta femeie extraordinara care aduce bucurie si veselie in viata familiilor din Romania, cu gasca Zurli, m-a rugat sa vin acolo cu un workshop la Scoala de Joaca pentru Parinti.

Workshopul ”Copilul meu nu mananca” este doar o ”gustare” din seria cu acelasi nume care se va desfasura incepand cu aceasta vara, pentru parinti de pretutindeni. Parinti care sufera in fiecare zi, pentru ca piticii lor nu mananca (suficient) sau nu mananca sanatos.

Intrebarile la care vom raspunde impreuna la workshop sunt:

  • De ce nu mananca copilul meu?
  • Ce, cand si cat trebuie sa manance copiii nostri?
  • Ce as putea schimba in asa fel incat sa manance cu pofta si cu tragere de inima?
  • De ce nu le plac copiilor legumele si fructele si cum sa ii imprietenim cu ele?

Mancarea face parte din viata noastra, e bucurie, e dragoste, e viata insasi. Cu mancarea avem o relatie pe viata. O relatie care incepe din copilarie si de care suntem responsabili, noi, parintii. Poate fi simplu, daca stim cum sa ingrijim aceasta relatie.

Haideti la Zurlandia, pe 17 iunie, incepand cu ora 12.30, ca sa aflati ce am facut noi ca sa avem 2 copii pentru care masa e placere si bucurie!