hepatita

Daca sunteti in Bucuresti maine, 28 iulie, puteti lua pranzul in oras, intre orele 12 si 14. E un pranz mai special, care se desfasoara simultan in Piata Unirii – in fata magazinului H&M si in Piata Charles du Gaulle – la gura de metrou dintre Prezan si Aviatorilor (vis-a-vis de cladirea Vodafone). Prin acest ‪#‎pranzcolectiv‬ organizatorii isi doresc sa creeze o comunitate toleranta si de suport fata de pacientii cu hepatita, spargand astfel barierele sociale conform carora hepatita se poate transmite prin atingere.

Stiati ca 1 din 12 oameni sufera de hepatita? In fiecare an, in lume, se desfasoare actiuni menite sa atraga atentia asupra acestei boli tacute, care ne poate afecta pe fiecare si pe care o putem duce cu noi ani de zile, fara sa stim – numai 30% dintre adultii cu hepatita B sunt simptomatici. Virusul hepatitei B se transmite de la o persoana la alta prin intermediul sangelui si al fluidelor corporale, insa prevenirea transmiterii este posibila!

Haideti la acest #‎pranzcolectiv, ca sa aflam despre hepatita B! Este esential pentru sanatatea noastra! Cu cat avem mai multe informatii despre virus, cu atat vom fi mai capabili sa reducem riscul de infectare, sa stabilim daca prezentam riscul de a face hepatita si sa ne gestionam boala! Primii participanti vor primi din partea organizatorilor vouchere gratuite de testare.

In cazul in care va doriti sa participati, insa din anumite motive acest lucru nu este posibil, va incurajam ca maine – 28 iulie, la ora 12, sa postati pe retelele de socializare o foto luand pranzul impreuna cu cineva drag si sa o postati folosing hashtagurile #suntem12 si #pranzcolectiv. 

Putem depista la timp prezenta virusului in corp! Nu amanati! Testati-va acum!

Sursa foto: https://www.facebook.com/suntem12?fref=ts