Ultima saptamana a lunii mai a adus noi oferte de joburi sau internshipuri pentru cei dornici sa profeseze sau sa invete ce inseamna viata de consultant in comunicare. Mai jos, recomandarile mele:

– Trainee pentru departamentul de Comunicare Sanofi Romania

http://infoub.unibuc.ro/index.php/cariera/internship/3101-sanofi-romania-cauta-un-trainee-pentru-departamentul-de-comunicare

Recomand compania si oamenii din departamentul de comunicare. Sunt o echipa profesionista cu experienta, iar compania este prietenoasa. Iar cel mai important, internshipul este platit. Va doresc succes!

– Communication Lead, Coca Cola HBC Bucharest

https://ro.linkedin.com/jobs2/view/51914224?trk=jserp_job_details_text

Ce ti-ai putea dori mai mult decat sa lucrezi pentru un brand de angajator renumit si sa faci parte dintr-o echipa talentata si creativa? Am avut contact personal cu oamenii acestei companii si pot spune ca a fost o experienta frumoasa! Va recomand sa luati in considerare jobul, nu e deloc de trecut cu vederea! Succes!

PR Account Executive, Free Communications

https://www.facebook.com/FreeCommunication

Un job de consultant intr-o agentie e cea mai buna scoala! Recomand calduros pentru complexitatea rolului si posibilitatea de a invata de la profesionisti cu experienta!

PR&Marketing Specialist, casa de avocatura

http://www.bullhornreach.com/job/1984729_pr-marketing-specialist-bucharest-romania?utm_campaign=v1&shortlink=4088644&utm_content=45&utm_source=linkedin.com&referer=None&utm_medium=referral

Este o recrutare printr-o agentie specializata, insa cu poate fi o experienta placuta, pentru ca lucrul prin astfel de agentii inseamna de obicei indemn la un proces riguros de autocunoastere. Cerinta insa este aceea de a lucra pe pfa. Sa fie cu noroc!