points of you

Am descoperit metoda POINTS OF YOU™ la inceputul acestui an. Timid, caci era pentru prima oara cand faceam primii pasi intr-o lume plina de viziune si de perspective noi. Dar pe masura ce participam la workshop-uri, imi dadeam seama de cat de puternic ma influentau experientele pe care le traiam si perspectivele noi pe care incepeam sa le vad. Cu ajutorul acestui concept, am inceput sa privesc problemele si situatiile care ma framantau din unghiuri diferite, pentru a identifica cea mai buna solutie pentru mine. In felul acesta, dezvoltarea de sine s-a transformat intr-un joc, intr-o experienta creativa si surprinzatoare totodata. Dintre tot ce am trait pana acum pe calea dezvoltarii personale, POINTS OF YOU™ este instrumentul care m-a ajutat cel mai mult in comunicarea cu mine insami, dar si cu ceilalti.

Dupa ce am parcurs aproape toate workshop-urile introductive, m-am convins ca imi doresc sa continui calatoria de explorare atat cu mine, cat si cu alte persoane ca mine, in viitor. Prin urmare, in luna august m-am decis sa fac o alta investitie in mine si dezvoltarea mea. Voi participa la seminarul Train the Trainers. Dureaza o zi, intensiv, in week-end (15 august). Astfel voi afla toate tainele acestui instrument de coaching, de la ce inseamna POINTS OF YOU™ si ce il diferentiaza de alte metode, pana la cum sa creez seminarii interactive si de folos pentru alti participanti. Investitia este minima, pentru ceea ce voi primi de fapt. In acelasi timp, voi investi si in pachetul de instrumente – Coaching Game si Punctum. Mai mult de atat, voi avea ocazia sa primesc toate aceste daruri de la un om extraordinar, trainerul Roxana Gavriloaia – care ne va darui toata experienta ei pe calea dezvoltarii de sine, alaturi de o diploma recunoscuta international. Multumesc, Roxana, abia astept sa particip la aceasta zi plina, de pe urma careia voi beneficia toata viata! Mai jos, aveti toate detaliile, care sa va usureze decizia de a va inscrie la acest seminar:

Cui ii este adresat seminarul de certificare:

 • Daca esti trainer/formator, atunci certificarea POINTS OF YOU™- Train the trainer este pentru tine
 • Daca esti coach, atunci certificarea POINTS OF YOU™- Train the trainer este pentru tine
 • Daca esti psiholog, atunci certificarea POINTS OF YOU™- Train the trainer este pentru tine
 • Daca esti consilier pentru dezvoltare personala, atunci certificarea POINTS OF YOU™- Train the trainer este pentru tine
 • Daca esti profesor/educator/formator, atunci certificarea POINTS OF YOU™- Train the trainer este pentru tine
 • Daca esti un om care cauta sa se dezvolte, sa gaseasca noi oportunitati de business, atunci certificarea POINTS OF YOU™ – Train the trainer este pentru tine!

Conceptul instrumentului POINTS OF YOU™

Cu ajutorul POINTS OF YOU™ incepem calatoria explorarii: acest instrument este destinat a va oferi un ecou din cat mai multe directii si perspective, un ecou al intrebarilor voastre. Jocul nu va ofera raspunsuri, doar un cadru propice pentru a le descoperi voi insiva mai usor.

Ce este POINTS OF YOU™?

Coaching Game + Punctum sunt 2 instrumente de coaching eficiente si puternice, revolutionare, care faciliteaza comunicarea atat cu noi insine, cat si cu cei din jurul nostru. Cu ajutorul acestui concept unic putem sa privim problemele si situatiile care ne framanta din diferite unghiuri, pentru a le gasi cea mai buna solutie. Transforma dezvoltarea personala intr-un joc, intr-o experienta creativa, surprinzatoare!

Are la baza principiile fototerapiei! Fiecare proces are 4 etape esentiale pentru a putea obtine maxim din acest instrument:

 1. Pauza
 2. Extinderea perspectivei
 3. Focus
 4. Actiune

Ce obtii in urma Certificarii POINTS OF YOU™ – Becoming a POINTS OF YOU™ Trainer:

 • Diploma POINTS OF YOU™ recunoscuta international
 • Un instrument creativ pentru „tolba” ta profesionala
 • Un discount suplimentar pentru toate instrumentele POINTS OF YOU™ pe care le vei comanda pe viitor
 • Promovarea ta ca profesionist certificat POINTS OF YOU™ pe site-ul nostru si site-urile partenere
 • Iti oferim calitatea de membru in comunitatea noastra
 • Urmatoare participare la workshopul de Becoming a POINTS OF YOU Trainer & Partener si reducere pentru toti prietenii tai, interesati de workshop-urile noastre.

Ce inveti si ce descoperi participand la aceasta certificare:

 • Ce inseamna POINTS OF YOU™ si pentru ce a fost creat acest instrument creativ
 • De ce este instrumentul care face diferenta in practica ta cotidiana
 • Instructiuni pentru a folosi instrumentele POINTS OF YOU™ in practica ta
 • Activitati care iti vor imbogati „tolba” ta de profesionist si care te vor diferentia de colegii de breasla
 • Te vom initia in secretele Coaching Game si Punctum si iti vom dezvalui cat de flexibil este acest concept
 • Cum sa creezi workshopuri care ca aduca atat plus valoare pentru tine ca profesionist cat si un punct de vedere nou participantilor/clientilor tai.
 • Te vom invata cum sa „gandesti” un workshop/seminar urmand cativa pasi simpli

NOU, UNIC prin concept si instrumente, DIPLOMA recunoscuta INTERNATIONAL, programul de certificare POINTS OF YOU™- Train the trainer iti ofera oportunitatea de a mai adauga un instrument de valoare la formarea ta si de a te dezvolta in mod creativ si interactiv. Iti oferim posibilitatea sa te certifici timp de 1 zi, cu beneficii pentru o viata!

Contributia pentru participarea la acest workshop: 650 RON

Participarea necesita detinerea unui set de instrumente POINTS OF YOU™ compus din cele 2 intrumente (The Coaching Game și Punctum). Cele 2 instrumente pot fi achizitionate de la noi, in cadrul workshop-ului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa office@investesteinsanatate.com

INSCRIE-TE pana pe 31 IULIE si beneficiezi de 10% REDUCERE.