Sunt Ambasador Food Revolution – by Jamie Oliver. Pot veni și în școala / grădinița ta!

ambasador-food-revolution

La inceputul anului 2017 am intrat in echipa ambasadorilor Food Revolution – program de educatie alimentara pentru sanatate, lansat la nivel mondial de catre celebrul si indragitul bucatar JAMIE OLIVER. Pentru ca am studiat si apoi am lucrat ca invatator, timp de 11 ani, am redescoperit bucuria de a ma intoarce printre copii si a le povesti, pe intelesul lor, ce inseamna mancarea sanatoasa si ce rol are ea in viata noastra. Imbin practica (sesiuni de gatit) cu scurta parte teoretica, ne jucam si descoperim placerea gustului mancarii. Vorbim despre legume, fructe, mic dejun delicios, gustari energizante, desert sanatos sau retete de gatit impreuna sau acasa, cu parintii.

Colaborez cu gradinite, scoli sau echipe de after school-uri. Organizez ateliere pentru copii si parinti, separat sau impreuna.

Pot veni si la voi in scoala/gradinita, cu povesti, jocuri, ghicitori si, mai ales, cu cea mai simpla metoda de a invata ce alimente sunt cu adevarat hrana pentru corp si minte! Trebuie doar sa vreti sa aflati cum ii conving eu pe copii sa manance alimente sanatoase!

Iata ce spun cateva dintre institutiile care au ”gustat” din experienta cu mine:

After School Elefantelul Curios: aici

Little London International Academy: aici

Scrieti-mi la adresa consultanta@florinabadea.ro! Abia astept sa ne cunoastem!