Testimoniale

Am lucrat cu Florina pe o campanie de constientizare si de schimbare de perceptie, unde am fost implicata ca vorbitor. Am apreciat la ea faptul ca se documenteaza in profunzime, astfel incat sa inteleaga cat mai bine obstacolele si oportunitatile. Asculta, intelege, analizeaza si abia apoi vine cu propuneri si perspective strategice, care pot sa schimbe cu totul directiile proiectului si sa-l faca mai valoros. Apreciez implicarea ei si aplecarea catre comunicare, asa cum si un medic trebuie sa isi desfasoare actul medical daca doreste o relatie medic – pacient constructiva. O recomand calduros pentru proiecte care au legatura cu domeniul sanatatii, deoarece se simte experienta anilor in care a facut consultanta in comunicare pentru organizatii medicale, profesionale si asociatii de pacienti.

Raluca Zoitanu, medic specialist medicina de familie, fondator Grupul Tinerilor Medici de Familie al Societatii Nationale de Medicina Familiei.

ELPA has pre-launched this year the European report: “The burden of Hepatitis C – a cost economic analysis” in Romania, Bucharest. The pre-launch had a special meaning not only for Romania but also for the hepatitis situation in Europe. Florina Badea was recommended to manage all communication, the launch itself and the media contacts. During this project I have discovered a very driven person with a positive attitude and excellent communication skills. She is open, friendly yet demanding and very attentive to details. She is a highly experienced communication professional and would be a boost of energy to any company or project. She is creative and she has strong writing skills. She proved a strong understanding of the national media and the greatest media relations skills.
ELPA had doubts if such a topic – hepatitis and economic outcome – would have much interest in journalists but Florina Badea close relationship with the major journalists, TV-stations and radio broadcasts guaranteed the biggest launch event ever. ELPA was more than surprised how she managed to generate so much media coverage. Florina is one of the persons anyone would like to work with and I strongly recommend her, due to her extremely professional attitude and knowledge as well as a very professional approach of the business relationships. IF ELPA starts another project in Romania or in the east European Region Florina Badea is our first choice.

Achim Kautz, Policy Consultant, ELPA – European Liver Patients’ Association

Cand rostesc numele Florinei imi vin in minte urmatoarele: pasiune, arta manuirii cuvintelor si profesionalism. Cand am cunoscut-o, eram intr-un grup de lucru si faceam un brainstorming pentru o campanie de CSR. Profesionalismul, creativitatea, argumentele cu care a venit pregatita, ne-au convins pe toti cei prezenti ca este cea mai potrivita persoana pentru a ne gira directia si a ne sustine strategia propusa. A fost o intalnire productiva si inceputul unei campanii de success, o campanie reprezentativa pentru industria farmaceutica. De atunci drumurile noastre s-au intersectat la diferite evenimente, prezentari, cursuri si alte activitati. Pe langa profesionistul Florina Badea, am cunoscut si omul din din spatele expertului, un om minunat, un om care motiveaza, energizeaza si inspira. Din fiecare conversatie cu ea culeg idei si ascult perspective noi si interesante, rezonam foarte bine pe diferite aspecte ale vietii, atat aspecte personale, cat si profesionale. Am sustinut-o mereu in demersurile pe care si le-a propus, am urmarit-o in prezentari la evenimente, la cursuri sau ca speaker motivational.
Apreciez dorinta ei de autoperfectionare si de aprofundare a domeniului comunicarii. Pentru mine reprezinta un model de profesionist in comunicare.”

Roxana Gavriloaia, doctor farmacist, expert in inregistrarea medicamentului.

In urma cu 3 ani lucram la un proiect dedicat pacientilor, este vorba de „Fagarasul Sperantei”. Atunci am intalnit-o pentru prima data pe Florina. Datorita ei si a echipei pe care o conducea, proiectul nostru s-a transformat intr-un mesaj puternic, emotionant si de suport pentru pacientii cu boli inflamatorii intestinale. Au trecut anii si au urmat proiecte din ce in ce mai frumoase si mai ample dedicate pacientilor cu afectiuni autoimune. Astfel am avut ocazia sa cunosc un om implicat si dornic sa ajute pacientii aflati in dificultate. Am invatat multe de la Florina in ce priveste comunicarea si PR si am fost placut impresionata de profesionalismul, dar si empatia de care a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Dincolo de omul cald Florina, exista profesionistul serios, cu experienta si viziune asupra sistemului de sanatate, care ne inspira si ne este alaturi in fiecare zi.

Rozalina Lapadatu – Presedinte A.P.A.A.

Florina and I worked together many years ago and we continue to have meaningful discussion around crisis communications, reputation management and other hot topics on leadership. She is an excellent communications expert, with a deep understanding and knowledge in the field of communications and always updated on the latest coaching techniques. Florina is on my speed dial for communications discussions!

Veronica Harth – Communications Expert, Ericsson Sweden

I wholeheartedly recommend Florina for any communications-related initiatives, as she is a rounded and talented professional. Always thinking one step ahead, Florina is completely client-oriented, putting the clients’ needs at the center of her work. One cannot oversee her demeanor, nor her business etiquette either. I trust that Florina can bring creative ideas and flawless execution to whomever interested in receiving high-level PR services.

Cristiana Maria – Public Affairs and Communications Specialist, Janssen

Ca jurnalist specializat in sanatate si piata farmaceutica, am cunoscut-o pe Florina Badea mai intai prin prisma evenimentelor organizate in special pe acest domeniu, evenimente care vadeau, pe langă o profunda cunoastere a pietei, si pe cea a presei, pentru ca intotdeauna „aveam stire”! De asemenea, evenimentele organizate de ea aveau ceva deosebit, un element diferentiator care era remarcat de jurnalisti.
Apreciez profesionalismul, seriozitatea, modul sintetic si eficient de a vedea lucrurile, dar si energia si optimismul care transpar atat din proiectele pe care le face, cat si din modul cum abordeaza proiectele si din discutiile profesionale si personale pe care le-am purtat.

Delia Budurcă, Redactor-Şef Medica Academica

O recomand cu toata increderea pe Florina. Am lucrat ani buni alaturi de ea si stiu ca este un consultant matur, cu viziune si determinare. Daca isi asuma un proiect, poti sta fara grija… O sa il duca la capat cu succes, o sa aiba curajul sa aleaga solutii indraznete, sa forteze limite, sa il scoata din anonimat.
E genul de persoana pe care te poti baza, care pune suflet in ceea ce face, cautand sa se autodepaseasca zi de zi.

Liliana ÖĞÜN, Consultant Comunicare şi Business Coach

Intr-o postare de pe pagina de Facebook a Florinei am vazut bucuria regasirii unor colege de serviciu, moment in care mi-am amintit ce a insemnat pentru mine sa lucrez intr-un departament de comunicare institutionala coordonat de Florina Badea. De fapt, debutul activitatii mele profesionale in domeniul comunicarii si relatiilor publice s-a produs sub coordonarea Florinei. Pe parcursul acestor 10 ani de experienta, de provocari si de schimbari majore in domeniul comunicarii, am constatat importanta mentoratului in cadrul unui job.
Profesionalismul, coerenta si acuratetea, creativitatea, respectarea termenelor, respectul pentru sine si pentru cei din jur, imaginea, stilul sunt cateva dintre conceptele pe care Florina punea mare pret din pozitia sa.
Sunt mandra ca am putut beneficia de un astfel de debut, care mi-a facilitat dezvoltarea profesionala, alaturi de o persoana creativa, asa cum este Florina si sunt bucuroasa ca prin intermediul blogului poate impartasi cu persoanele interesate idei si tendinte in materie de stil de viata sanatoasa, fie ea profesionala sau personala.

Alina Sandu, specialist comunicare