Dragi prieteni, vă anunț cu bucurie că și anul acesta va avea loc Festivalul Zurlandia, în zilele de 16 și 17 iunie, pe Domeniul Știrbey, ca și anul trecut. Din păcate, eu nu sunt în București, din fericire invitația mea va merge la cineva dintre voi, alături de o altă invitație de 4 persoane primită de la organizatori pentru voi. V-am promis că în campania #3anideblog voi avea pentru voi multe surprize. 🙂 Am dat startul astăzi!

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de invitație

Lăsați în comentariu la această postare motivul pentru care vă doriți că mergeți în Zurlandia și invitația poate fi a voastră. Start concurs, de azi, 19 mai, până pe 30 mai, ora 23:00. Voi alege câștigătorul cu Pick giveaway winner și vă voi anunța pe blog către cine merg cele 2 invitații.

Despre festivalul Zurlandia

Cel mai mare festival dedicat familiei aduce 2 zile în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție, fără grija timpului!

Iată ce ne spun organizatorii:

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și SUFLET!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască LIBERTATEA!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Vino în Zurlandia să descoperi Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIALumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Cum puteți achiziționa bilete

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

Preț bilet

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană. Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival (16 și 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte).

Strângeți pumnii, închideți ochii și spuneți tare, tare:“Tiribam, Tiribum! Intrăm în ZURLANDIA, acum!“ 🙂

Urmărește Zurlandia pe Facebook.

Urmărește Zurlandia pe Instagram.

LATER EDIT: Câștigătorii concursului sunt:

  1. Apostoiu Gurau Mihaela Florentina.
  2. Dana Marataș.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: Zurlandia

Festivalul Zurlandia