Disclaimer

Acest blog nu are intentia de a diagnostica, trata sau vindeca vreo afectiune sau conditie medicala. Toate problemele de sanatate pe care le aveti necesita indrumare medicala de specialitate. Materialele de fata reprezinta opinia mea personala, bazata pe experienta si pe documentarea mea. In cele mai multe dintre materiale precizez sursele de informare. Cu toate acestea, fiecare dintre voi este dator sa se informeze singur, inainte de a lua orice hotarare care il poate afecta. Nu sunt responsabila pentru nicio decizie pe care o luati pentru voi, citind postările de pe blogul meu! Adresati-va medicului specialist inainte de a decide orice in legatura cu sanatatea voastra!

Nu sunt medic nutritionist. Pentru orice sfat legat de diete, in urma carora doriti sa pierdeti kilograme, adresati-va unui astfel de specialist. Nu sunt medic de medicina sportiva, ca sa va pot sfatui in legatura cu tipul de miscare pe care sa il faceti pentru a fi sanatosi si in forma. Articolele mele despre miscare fac referire doar la experienta mea si va rog sa va raportati la ele ca la o lectura care sa va indemne sa luati decizii proprii si asumate, in urma unei discutii cu un medic de specialitate.

Scopul acestui blog este doar acela de a va impartasi, in primul rand, din experienta mea in ceea ce priveste nutritia, miscarea si, in general, stilul de viata sanatos, nu pentru a va sfatui in niciun fel. Cand vine vorba de sanatatea voastra, indemnul meu este sa intreprindeti propria documentare si sa faceti ceea ce este mai bine pentru corpul vostru. Tot ceea ce eu scriu vine din experienta personala si se bazeaza pe stilul meu de viata si al familiei mele, care ni se potriveste (doar) noua. Daca aveti nevoie de de indrumare specifica in ceea ce priveste problemele voastre de sanatate, slabit sau sport, va rog sa contactati un medic de specialitate!

Acest blog nu reprezinta sfat medical de specialitate si informatia aceasta nu trebuie folosita pentru a inlocui ingrijirea medicala specifica sau orice program terapeutic pe care il urmati, la recomandarea unui medic. Daca aplicati orice recomandare sau informatie citita pe acest blog fara supervizare medicala licentiata, o faceti in totalitate pe riscul vostru personal!

Consultati-va intotdeauna medicul inainte de a incepe orice forma de miscare sau de a schimba nivelul de intensitate al activitatilor fizice pe care le urmati. Daca suferiti de o boala sau aveti simptome ale unei boli, va rog sa consultati medicul specialist! Daca luati in prezent medicamente prescrise de medic sau urmati orice medicatie din farmacie sau medicatie naturopata, nu incetati sa le luati si nici nu le inlocuiti cu altceva, doar pentru ca ati interpretat in maniera personala o informatie de pe acest blog; consultati medicul la care sunteti in supraveghere!

Toate formele de miscare fizica pot comporta riscuri. Fiecare tratament, medicamentos sau naturopat, poate comporta riscuri despre care trebuie sa va informati personal, citind prospectele si adresandu-va medicului vostru! Fiecare tratament medicamentos poate interactiona cu un tratament naturopat. Nu luati nicio decizie de a urma un tratament, de a-l inceta sau de a-l suplimenta cu alte tratamente – medicamentoase sau naturopate – fara sa consultati opinia medicului la care va aflati in ingrijire!

Daca sunteti insarcinata, aveti mare bagare de seama la orice tratament, medicamentos sau naturopat, pe care il urmati. Cereti sfatul medicului chiar si pentru un ceai pe care il beti, intrucat acesta va poate afecta starea de sanatate, a voastra sau a copilului. In general, in aceasta perioada, aveti grija la orice forma de miscare, la alimentatie, bauturi, fumat sau alte obiceiuri ce pot dauna copilului!

Autorul si detinatorul acestui blog sfatuieste cititorii sa isi asume intreaga responsabilitate in ceea ce priveste propria siguranta si limitele proprii. Nu garantez ca fiecare material pe care il scriu reprezinta informatie completa pe subiectul abordat, intrucat fiecare material este scris dintr-o perspectiva proprie, pe baza informatiilor si documentarii proprii, analizate prin prisma celor ce reprezinta interes doar pentru mine, la momentul scrierii sale. Prin urmare, nu exista acuratete 100% a materialelor, din perspectiva stiintifica. Informatiile si abordarea folosite de mine nu sunt potrivite pentru toate persoanele care citesc acest blog, pentru ca fiecare persoana este unica.

Va reamintesc ca acesta este un blog, nu este o platforma medicala redactata de un comitet de medici specialisti. De aceea, nu imi asum raspunderea pentru nicio pierdere sau paguba pe care ati putea sa o suferiti, daca in urma lecturii acestor materiale luati decizii proprii, fara sa va consultati medicul sau sa va folositi bunul simt si instinctul.

Pe acest blog nu veti gasi formulari licentioase sau limbaj injurios. Toate comentariile sunt moderate!

Acesta este un blog personal redactat si editat de catre Florina Badea si poate contine materiale publicitare, sponsorizate. Compensatiile primite pentru acestea nu vor influenta niciodata continutul, subiectele si postarile de pe acest blog. Daca nu agreez acel brand si nu il folosesc in viata de zi cu zi, nu voi vorbi niciodata despre el pe blog intr-o nota pozitiva, doar pentru ca primesc compensatii banesti pentru el. Etica si responsabilitatea pentru intregul continut al materialelor scrise de mine sunt principalele mele repere. Punctele de vedere si opiniile exprimate pe blog sunt ale mele si mi le asum. Orice revendicare pe care o aveti si este legata de un produs sau un serviciu despre care ati citit la mine pe blog, va indrum sa o indreptati catre producator sau furnizor!

Va doresc sanatate, ca e mai buna decat toate! Si, nu uitati niciodata, sanatatea este cel mai mare dar pe care il puteti face copiilor vostri!