Eu și blogul

florina-badea-2
florina-badea-4
florina-badea-7
florina-badea-6
Florina-Badea-5
Sunt mamă de aproape 10 ani pentru o fetiță minunată, căreia noi noi îi spunem ”Fata cu Părul de Aur”, dar și pentru o fetiță de 2 ani care a venit în viața noastră cu o veselie contagioasă. Sunt împreună cu tatăl lor de 19 ani, uh, ce de timp împreună! 🙂 Ne bucurăm de fiecare zi și învățam de 2 ani să trăim în 4. Câteodată ne e greu, alteori mai ușor, dar tare mult ne place viața asta a noastră, în care dăruim și primim în același timp.
De la 5 ani mi-am dorit să ”mă fac” profesoară. Și m-am făcut, am lucrat 6 ani cu copiii, dar, într-o zi, m-am lăsat și am început o viață nouă și strălucitoare în comunicare și PR. După mulți ani am căpătat curajul de a-mi desena singură zilele, clienții și oamenii de care mă înconjor. Așa că azi iată-mă soloprenor de la finalul anului 2014!

 

Între timp, dincolo de profesia de consultant în comunicare și PR, m-am format ca Health Coach la o școală internațională (Dr. Sears Wellness Institute) și am obținut certificarea de Tehnician nutriționist, din partea Ministerului Muncii și a Ministerului Educației. Sunt Ambasador Food Revolution – programul celebrului bucătar Jamie Oliver, pe care l-a dezvoltat în întreaga lume cu ajutorul Ambasadorilor săi și prin intermediul căruia face educație alimentară în familiile și în școlile de pe tot globul. Așa se face că astăzi lucrez cu adulți și copii deopotrivă, țin ateliere practice, dar și cu informație despre mâncare și relația frumoasă pe care am putea să o dezvoltăm cu ea, dacă i-am dărui timp și răbdare.
Sunt, de asemenea, consilier pentru dezvoltare personală, profesie recunoscută de către statul român, precum și formator.

 

Ce fac eu ca Health&Food Coach, puteți vedea aici și aici. Rămâneți cu ochii pe rubrica Nutriție, o actualizez în permanență.

 

Am detaliat viziunea mea despre viața sănătoasă aici, iar aici am scris viziunea mea despre nutriție.

 

Blogul a apărut pe 1 iunie 2015. E un proiect în care cred mult și pe care l-am început din pasiune pentru scris și din dorința de a ajuta oamenii să trăiască mai simplu, mai sănătos, mai în armonie cu ei înșiși. E visul meu, să trăiesc într-o lume veselă și plină de energie, fără boli și tristețe. Între timp, blogul de viață sănătoasă a fost desemnat în topul celor mai vizibile bloguri la categoria ”Stil de viață sănătos/sport”, în Digital Report 2017 și 2018. Voi, cititorii din comunitate, sunteți cei care ați făcut posibil acest lucru, prin feedbackul și inspirația pe care mi le dăruiți zilnic.

 

Scriu zilnic povești despre cum ne putem face viața mai frumoasă, prin alegeri sănătoase când vine vorba de mâncare, dar nu numai. Iubesc și vorbesc despre sănătate și stare de bine, în general, despre alegeri conștiente când vine vorba de nutriție în familie, alimentația corectă și echilibrată a copiilor, nutriție în timpul sarcinii și după aceea, mișcare la orice vârstă. Vorbesc despre călătorii pentru menținerea stării de bine, despre frumusețe și îngrijire pentru sănătate, despre cum să rămânem femei după ce devenim mame, conectez specialiști din lumea medicală cu oameni care au nevoie de îndrumare de specialitate.

 

Nu dețin adevărul absolut, doar împărtășesc informație documentată și opinie personală, pentru ca apoi să venim împreună cu argumente pro și contra. Este posibil ca, pe alocuri, să fiu subiectivă – toți suntem din când în când. Dar, de principiu, îmi doresc ca această platformă să fie un mediu prietenos și deschis, în care vă invit să pătrundeți și de unde să plecați mai bogați și mai preocupați. Scriu din experiența mea, relatez experiențele altor persoane, includ puncte de vedere ale specialiștilor (medici specialiști, medici nutriționiști, farmaciști, psihologi, psihoterapeuți, coachi etc). Veți citi interviuri, guest post-uri, mărturii personale, articole, infografice, recenzii de cărți, campanii personale sau în parteneriat și multe alte formate prin care îmi propun să vă transmit conținut de calitate, care să vă ajute și să vă inspire. Veți afla cum să distingeți între surse credibile când vine vorba de alimentația copiilor, tratamente, medicamente sau homeopatie, dar nu numai. Pentru a putea face alegeri documentate și cu argumente, pentru a evita să deveniți ținta manipulărilor.
Ce face Florina Badea? Scrie, vorbește, moderează, facilitează, concepe și dezvoltă proiecte, organizează evenimente proprii sau ale partenerilor – ateliere, seminarii, conferințe, tabere pentru adulți și copii etc. Aveți toate detaliile la rubrica PROIECTE.

 

Vă invit să intrați pe Facebook aici și aici, pe LinkedIn – aici, pentru mai multe detalii despre mine și ce am făcut până acum în viața mea profesională!
Sunt Florina Badea și vă aștept să îmi scrieți la adresa consultanta@florinabadea.ro! Să ne fie cu rod!
Credit foto: George Ioniță