Mama Meet Up

Mama Meet Up
Mama Meet Up – înscrieri
Mama Meet Up este unul dintre proiectele anului ce mi-a fost cerut de către comunitatea de femei care urmăresc blogul și proiectele mele de Health Coaching. Adică voi ați cerut un cadru mai intim în care să vorbim despre stilul de viață sănătos pe care îl susțin pe blog și în viața de zi cu zi, iar eu am desenat conceptul pentru voi. Așadar iată proiectul, care nu are nicio legătură cu Mama Time Out (continuă și el în 2018). La Mama Meet Up mă întâlnesc cu femei care au nevoie de îndrumare mai ales în ceea ce privește mâncarea (în primă fază), ca să descifrăm împreună această relație. E un proiect de grup, dar un grup mic, de 10-15 persoane, maxim. Pentru că puterea și energia grupului este mare, dacă decidem că vrem să investim timp în noi și ne stabilim un obiectiv, pentru care avem nevoie de susținere. La Mama Meet Up ne vom susține unele pe altele și totul va deveni mai ușor. Dacă sunt femei care doresc să participe la aceste sesiuni și nu sunt mame, nu este nicio problemă, sunt binevenite!

Pentru că sunt femei care lucrează de acasă și femei care lucrează în afara casei, am gândit o dată pe lună 2 sesiuni, o sesiune dimineața și una seara.

Proiectul se va desfășura pentru început, o dată pe lună. Sesiunile au legătură între ele, însă nu e condiționată înscrierea la o sesiune de participarea la celelalte. Puteți reveni doar dacă doriți și dacă vă ajută.

În ianuarie, zilele și orele sunt așa:

  • Marți, 23 ianuarie, ora 18.30;
  • joi, 25 ianuarie, ora 10.00.

Fiecare sesiune va dura 2 ore.

Când îmi trimiteți e-mail cu înscrierea, vă rog să menționați ce zi alegeți, pentru că ambele au aceeași temă și structură.

Locul desfășurării: : Lebbuchenhaus – librăria germană, str. Sarmizegestusa, nr. 4. Reper: spitalul Colțea.
Sesiunile vor fi facilitate de mine. Sunt Health Coach acreditat internațional, la Dr. Sears Wellness Institute, consilier pentru dezvoltare personală și formator acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale și Ambasador Food Revolution – by Jamie Oliver.
Mai multe detalii despre contribuție și înscriere: https://www.florinabadea.ro/mama-meet-up-am-deschis-inscrierile/

programe de nutriție toamnă