Nutriție

Vă doriți ca de astăzi să trăiți mai sănătos și nu știți de unde să începeți? Aveți nevoie de un ”antrenor”, care să vă însoțească pe acest drum, să vă motiveze și să vă îndrume? Sunteți în locul care trebuie. 🙂 Trebuie doar să îmi scrieți, la adresa consultanta@florinabadea.ro.

Ce fac eu? Lucrez cu adulți și copii, în întâlniri unu la unu sau în sesiuni de grup (ateliere, workshopuri, seminarii, tabere etc).

Proiecte la care vă puteți înscrie:

Mama Time Out este un proiect dedicat femeilor, ce se desfășoară lunar, cu membri ai comunității și prieteni ai blogului. Avem alături de noi și specialiști din diferite domenii: medical, modă, literatură, nutriție, mișcare.
Un proiect de health coaching pentru grupuri este acela de sub umbrela Meet Up-urilor, care se desfășoară în cadru restrâns, de maxim 15 persoane.

Dacă vreți să lucrăm împreună, unu la unu, vă pot însoți în consiliere pentru o alimentație mai disciplinată, mai curată și mai creativă! Consilierea mea vă poate ajuta pe voi, familia voastră – soț, copii, sau prietenii voștri – adulți sau grupuri de copii, inclusiv adolescenți.

Fit Tales este un proiect de consiliere în nutriție pe anotimpuri – Fit for Spring, Fit for Summer, Fit for Autumn, Fit for Winter.

Dacă vreți să vin pentru ateliere în școală, grădiniță sau after school-ul vostru, scrieți-mi! Mai multe detalii, aici.

Dacă doriți meniuri pentru grădinițe, after school sau școală, putem discuta și vă pot susține să elaborați rețete sănătoase.

Dacă doriți să aveți angajați mai performanți, mai fericiți și mai plini de viață și de idei, cu ajutorul alimentației, cereți-mi oferta FOOD FOR BRAIN!

Dacă copilul vostru nu mănâncă, vă rog să mă urmăriți online, am un proiect cu același nume, aici. Sau îmi puteți scrie, pentru consiliere individuală, la adresa: consultanta@florinabadea.ro