Testimoniale

O experiență minunată” – așa aș denumi proiectul nostru 😁. Înainte să te cunosc consideran că singura mea problemă era faptul că mâncan prea multe dulciuri, când de fapt mâncăm puțin, pe fugă și consumam alimente fără nutrienți. Într-un timp relativ scurt, de 4 săptămâni, m-ai învățat să îmi fac un meniu cu alimente sănătoase și gustoase, să îmi țin în frâu pofta de dulce să fiu mai organizată, am învățat să gătesc rețete gustoase și rapide, ceea ce este wow 😍 și nu doar atât, ești pentru mine că o prietenă foarte apropiată care mă poate ajuta cu un sfat și pe tot parcursul proiectului așa mi-ai dat impresia, poate de aceea nu mi s-a părut nimic greu. Îți mulțumesc din toată inima,mult succes și numai bine îți doresc! 😘🤗
Daniela
Am lucrat cu Florina pe o campanie de conștientizare și de schimbare de percepție, unde am fost implicată ca vorbitor. Am apreciat la ea faptul că se documentează în profunzime, astfel încât să înțeleagă cât mai bine obstacolele și oportunitățile. Ascultă, înțelege, analizează și abia apoi vine cu propuneri și perspective strategice, care pot să schimbe cu totul direcțiile proiectului și să-l facă mai valoros. Apreciez implicarea ei și aplecarea către comunicare, așa cum și un medic trebuie să își desfășoare actul medical dacă dorește o relație medic – pacient constructivă. O recomand călduros pentru proiecte care au legătură cu domeniul sănătății, deoarece se simte experiența anilor în care a făcut consultanță în comunicare pentru organizații medicale, profesionale și asociații de pacienți.
Raluca ZoițanuMedic specialist medicină de familie, fondator Grupul Tinerilor Medici de Familie al Societății Naționale de Medicina Familiei
ELPA has pre-launched this year the European report: “The burden of Hepatitis C – a cost economic analysis” in Romania, Bucharest. The pre-launch had a special meaning not only for Romania but also for the hepatitis situation in Europe. Florina Badea was recommended to manage all communication, the launch itself and the media contacts. During this project I have discovered a very driven person with a positive attitude and excellent communication skills. She is open, friendly yet demanding and very attentive to details. She is a highly experienced communication professional and would be a boost of energy to any company or project. She is creative and she has strong writing skills. She proved a strong understanding of the national media and the greatest media relations skills. ELPA had doubts if such a topic – hepatitis and economic outcome – would have much interest in journalists but Florina Badea close relationship with the major journalists, TV-stations and radio broadcasts guaranteed the biggest launch event ever. ELPA was more than surprised how she managed to generate so much media coverage. Florina is one of the persons anyone would like to work with and I strongly recommend her, due to her extremely professional attitude and knowledge as well as a very professional approach of the business relationships. IF ELPA starts another project in Romania or in the east European Region Florina Badea is our first choice.
Achim KautzPolicy Consultant, ELPA – European Liver Patients’ Association
Când rostesc numele Florinei îmi vin în minte următoarele: pasiune, arta mânuirii cuvintelor și profesionalism. Când am cunoscut-o, eram într-un grup de lucru și făceam un brainstorming pentru o campanie de CSR. Profesionalismul, creativitatea, argumentele cu care a venit pregătită, ne-au convins pe toți cei prezenți că este cea mai potrivită persoană pentru a ne gira direcția și a ne susține strategia propusă. A fost o întâlnire productivă și începutul unei campanii de success, o campanie reprezentativă pentru industria farmaceutică. De atunci drumurile noastre s-au intersectat la diferite evenimente, prezentări, cursuri și alte activități. Pe lângă profesionistul Florina Badea, am cunoscut și omul din din spatele expertului, un om minunat, un om care motivează, energizează și inspiră. Din fiecare conversație cu ea culeg idei și ascult perspective noi și interesante, rezonam foarte bine pe diferite aspecte ale vieții, atât aspecte personale, cât și profesionale. Am susținut-o mereu în demersurile pe care și le-a propus, am urmărit-o în prezentări la evenimente, la cursuri sau ca speaker motivațional. Apreciez dorința ei de autoperfecționare și de aprofundare a domeniului comunicării. Pentru mine reprezintă un model de profesionist în comunicare.
Roxana GavriloaiaDoctor farmacist, expert în înregistrarea medicamentului
În urmă cu 3 ani lucram la un proiect dedicat pacienților, este vorba de „Făgărașul Speranței”. Atunci am întâlnit-o pentru prima dată pe Florina. Datorită ei și a echipei pe care o conducea, proiectul nostru s-a transformat într-un mesaj puternic, emoționant și de suport pentru pacienții cu boli inflamatorii intestinale. Au trecut anii și au urmat proiecte din ce în ce mai frumoase și mai ample dedicate pacienților cu afecțiuni autoimune. Astfel am avut ocazia să cunosc un om implicat și dornic să ajute pacienții aflați în dificultate. Am învățat multe de la Florina în ce privește comunicarea și PR-ul și am fost plăcut impresionată de profesionalismul, dar și empatia de care a dat dovadă pe parcursul colaborării noastre. Dincolo de omul cald Florina, există profesionistul serios, cu experiență și viziune asupra sistemului de sănătate, care ne inspiră și ne este alături în fiecare zi.
Rozalina Lăpădatu Președinte Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APAA)
Florina and I worked together many years ago and we continue to have meaningful discussion around crisis communications, reputation management and other hot topics on leadership. She is an excellent communications expert, with a deep understanding and knowledge in the field of communications and always updated on the latest coaching techniques. Florina is on my speed dial for communications discussions!
Veronica HarthCommunications Expert, Ericsson Sweden
I wholeheartedly recommend Florina for any communications-related initiatives, as she is a rounded and talented professional. Always thinking one step ahead, Florina is completely client-oriented, putting the clients’ needs at the center of her work. One cannot oversee her demeanor, nor her business etiquette either. I trust that Florina can bring creative ideas and flawless execution to whomever interested in receiving high-level PR services.
Cristiana MariaPublic Affairs and Communications Specialist, Janssen
Ca jurnalist specializat în sănătate și piața farmaceutică, am cunoscut-o pe Florina Badea mai întâi prin prisma evenimentelor organizate în special pe acest domeniu, evenimente care vădeau, pe lângă o profundă cunoaștere a pieței, și pe cea a presei, pentru că întotdeauna „aveam știre”! De asemenea, evenimentele organizate de ea aveau ceva deosebit, un element diferențiator care era remarcat de jurnaliști. Apreciez profesionalismul, seriozitatea, modul sintetic și eficient de a vedea lucrurile, dar și energia și optimismul care transpar atât din proiectele pe care le face, cât și din modul cum abordează proiectele și din discuțiile profesionale și personale pe care le-am purtat.
Delia BudurcăRedactor-Şef Medica Academica
O recomand cu toată încrederea pe Florina. Am lucrat ani buni alături de ea și știu că este un consultant matur, cu viziune și determinare. Dacă își asumă un proiect, poți sta fără grijă… O să îl ducă la capăt cu succes, o să aibă curajul să aleagă soluții îndrăznețe, să forțeze limitele, să îl scoată din anonimat. E genul de persoană pe care te poți baza, care pune suflet în ceea ce face, căutând să se autodepășească zi de zi.
Liliana ÖĞÜNConsultant Comunicare şi Business Coach
Ce a însemnat pentru mine să lucrez într-un departament de comunicare instituțională coordonat de Florina Badea? De fapt, debutul activității mele profesionale în domeniul comunicării și al relațiilor publice s-a produs sub coordonarea Florinei. Pe parcursul acestor 10 ani de experiență, de provocări și de schimbări majore în domeniul comunicării, am constatat importanța mentoratului în cadrul unui job. Profesionalismul, coerența și acuratețea, creativitatea, respectarea termenelor, respectul pentru sine și pentru cei din jur, imaginea, stilul – sunt câteva dintre conceptele pe care Florina punea mare preț din poziția sa. Sunt mândră că am putut beneficia de un astfel de debut, care mi-a facilitat dezvoltarea profesională, alături de o persoană creativă, așa cum este Florina și sunt bucuroasă că prin intermediul blogului poate împărtăși cu persoanele interesate idei și tendințe în materie de stil de viață sănătoasă, fie ea profesională sau personală.
Alina SanduSpecialist comunicare
Povestea mea nu este cu nimic deosebită față de cea a multor altor persoane, care nu vor să renunțe la lupta cu kilogramele și, totuși, cedează rapid ispitelor, când e vorba de respectat diete stricte recomandate de renumiți nutriționiști. Pe Florina am întâlnit-o într-un moment confuz și deprimant din viața mea, când, deși eram „plină” de informații, eram incapabilă să le selectez, să le structurez și să le aplic, astfel încât să urmez o direcție care să fie potrivită nevoilor mele. Nu cred că dispun de suficiente atribute pentru a descrie complet experiența cu Florina…dar gândiți-vă că este exact opusul a ceea ce întâlnești (și respingi instinctiv) în cabinetul unor profesioniști celebri. Cea mai spectaculoasă calitate a Florinei, în opinia mea, este empatia…. sentimentul că nu parcurgi singur tot acest proces anevoios… combinat spectaculos cu o abordare structurată și pragmatică. Experiența cu Florina a fost evoluție și dezvoltare personală, beneficii mult mai importante decât rezultatele pe care ți le arată cântarul.
AlinaClient health & food coaching