nutritiePentru ca au fost cititori care au apreciat guest post-urile si interviurile pe tema nutritiei cu dr. Mihaela Posea – medic specialist, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, ba, mai mult, au dorit sa afle informatii si pe alte teme decat cele abordate de noi, ne-am gandit sa deschidem o rubrica saptamanala, in care toti cei care doresc, sa poata afla raspuns la intrebari pe tema nutritiei, de la medic. Rubrica se numeste VREAU SA STIU DESPRE NUTRITIE si va cuprinde recomandari si idei despre alimentatia noastra ca femei si mame, dar si a celor dragi noua. In fiecare zi de MARTI voi posta un reminder pe blog si astept intrebarile voastre in comentarii. Veti avea pana miercuri, maxim joi, raspuns de la medicul nutritionist.

Puteti trimite fie sugestii de teme mari de abordat pe blog – ex: alimentatia femeii insarcinate, fie intrebari aplicate –ex: de ce nu este bine sa mananc fructe seara? Daca totusi nu ma pot abtine, care este fructul cel mai periculos in acest moment al zilei?

Suntem responsabili de sanatatea noastra, suntem responsabili sa ne informam in permanenta, ca sa putem face cea mai buna alegere cand vine vorba despre sanatatea noastra! Sa ne fie de folos!

Sursa foto: Pinterest