Campania aniversara florinabadea.ro continuă. Azi vă povestesc despre premiul cel mare pe care l-am gândit pentru voi și vi-l pot oferi datorită prietenilor de la pensiunea Potcoava, pe care i-am cunoscut anul acesta în luna martie. Mai țineți minte că v-am povestit despre cum am atins un vis? Am reușit să mă îndrăgostesc de căluți la Potcoava și să particip la primele trasee de călărie, pe vreme de iarnă. Am scris d-a fir a păr toată tărășenia aici, dacă ați pierdut povestea, poate o citiți acum. Așadar, vestea bună este că o familie are ocazia să câștige un weekend cadou la Potcoava, cu 2 nopți de cazare și mese, precum și 1 oră de inițiere în echitație!

Unde călătoriți cu cei mici și ce faceți în vacanțe

Ieri vorbeam cu cineva despre lista de locuri pe care ne dorim să le vizităm anul acesta, în țară și afară. Am ajuns și la subiectul călătoriilor cu picii, mai ales că auzim de mulți părinți care îi lasă pe cei mici acasă sau pleacă doar cu unul din ei, cel mai mare, pentru a ”înțelege” ceva din vacanța respectivă. Nu comentez pentru că așa sunt eu, pur și simplu consider că fiecare își crește copiii așa cum dorește și cum îl duce capul pe el. De aceea nici nu judec copiii altora, pentru că educația lor e rezultatul părinților și al conjucturii lor de viață. Prin urmare, nu mă pot pronunța nici în legătură cu destinațiile de vacanță all inclusive, cu activități pentru copii separat de cele pentru părinți. Pot doar să zic că până acum nu au fost pentru noi. Poate cine știe, într-o zi vom alege și noi un asemenea pachet, ca să vedem cum e.

Pentru noi, vacanțele de familie sunt vacanțe de familie. Adică mergem toți, nu vrem să le despărțim pe fete și nici să aibă vreuna senzația că vrem să scăpăm de ea, ca să ne simțim noi mai bine. Cea mică a călătorit cu noi încă de la 2 săptămâni, iar la mare, la munte și în weekenduri plecăm doar împreună. Am mai fost de câteva ori despărțiți, dar pentru o scurtă perioadă și atunci a fost doar unul din noi plecat cu una din ele. Cam așa stau lucrurile, oricât de complicat ar fi. Construim amintirile copiilor și proiectăm nițel: ce am vrea să își amintească fetele noastre despre vacanțele cu părinții atunci când vor fi mari? Păi, într-o ordine dezordonată, cam așa: că am călătorit, indiferent de anotimp, fie soare, fie ploaie, că nu ne-am întristat dacă planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de la fața locului, că ne-am plimbat mult și am făcut poze, că am mâncat și am dormit împreună, că am râs, că am făcut picnicuri, că le-am spus povești despre locuri și oameni, că am construit castele și am înotat împreună. În general, că am petrecut timp împreună și ne-am prostit, am râs și am plâns, că ni le-am suportat pe toate, ca o familie pe bune.

Ce activități desfășurați în vacanța cu cei mici

Când alegeți un loc pentru vacanță, la ce vă uitați? Să aibă loc de joacă, să fie un oraș cu muzee sau cu grădini Zoo? Poate le planificați un curs de înot sau poate sesiuni de scuba diving? Vreți să îi învățați ceva nou, vă gândiți la asta sau considerați că cei mici trebuie să se lase integrați în activitățile adulților?

Adevărul este că e complicat ca în vacanța cu picii să faci numai ce vrei tu, adult. Copilului nu îi prea pasă de ideea ta de relaxare (cine o putea face așa ceva în vacanță cu cei mici), el vrea să fie distracție. Așa că dacă vrei pace, e bine să îl consideri și pe el parte egală în drepturile de vacanță și să gândești un plan de acasă.

Weekend cadou la Potcoava

M-am gândit la voi și la Potcoava, pentru că acolo aveți ocazia să învățați ceva nou. Copiii voștri, dar și voi. În martie noi am fost inițiați în echitație împreună: copil, mama, tata. A fost o experiență de neuitat, într-un peisaj de iarnă autentică, alături de ai mei. E ceva ce aș vrea ca fata mea cea mare să își amintească mereu. Știți cât de bucuroși sunt copiii atunci când fac ceva alături de părinții lor? Când au ocazia să le arate că pot și că le place și că îi vedeți? Lăsați-vă purtați, fiți copii din nou, amintirile sunt garantate!

weekend cadou la Potcoava

Ce trebuie să faceți pentru acest weekend cadou la Potcoava

Perioada de desfășurare a concursului este de 7 zile calendaristice: 1-8 iulie 2018. Concursul se încheie în data de 8 iulie, la ora 23:00.

Se pot înscrie la concurs părinți, cu 1 sau mai mulți copii.

Scrieți un comentariu la această postare în care să povestiți despre ce activități desfășurați în vacanță cu cei mici.

REGULAMENT:

 • Nu se pot înscrie la concurs decât persoane de pe teritoriul României, majore;
 • Concursul se anunță pe Facebook o singură dată și pe blog și se desfășoară online, pe blogul florinabadea.ro;
 • Se consideră înscrise doar persoanele care intră pe pagina blogului și lasă acolo comentariul, conform condițiilor de participare;
 • Concursul se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul;
 • Pentru aducerea la cunoștința publicului a concursului, Regulamentul este disponibil în mod gratuit și este afișat pe florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă;
 • Orice participant se poate înscrie o singură dată;
 • Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul Pick give away winner;
 • Câștigătorul va fi anunțat printr-un later edit la postarea de pe blog și pe emailul pe care l-au furnizat la momentul comentariului de pe blog, în măsura în care au lăsat o adresă de email validă; dacă un câștigător nu revendică premiul în termen de maximum 10 zile de la primirea emailului din partea organizatorului, va fi efectuată o nouă extragere. Câștigătorii vor trimite un act de identitate valid scanat pe email, pentru a putea primi premiul;
 • Câștigătorul nu va putea solicita schimbarea premiului în niciun fel;
 • Perioda în care familia câștigătoare va petrece weekendul la Potcoava va fi la alegere, în limita locurilor disponibile de la pensiune, începând cu luna septembrie (later edit);
 • Organizatorul nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului. Reclamațiile referitoare la premiile câștigate, ulterioare expedierii acestora, nu vor fi responsabilitatea organizatorului;
 • Orice litigiu între organizator și participanții la concurs se va rezolva pe cale amiabilă.

Succes!

Vă las mai jos câteva imagini de la Pensiunea Potcoava, ca să vă fac poftă! 🙂

Later edit: să știți că, în general, și like-urile sunt binevenite la postări. 🙂 Vă mulțumesc!

LATER EDIT – După extragere, Raluca Vilceanu a ieșit câștigătoare. Felicitări, Raluca! Vei primi un email de la mine, ca sa parcurgem restul de pași.

weekend cadou la Potcoava

weekend cadou la Potcoava

weekend cadou la Potcoava

weekend cadou la Potcoava

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: Potcoava