Îmi place mult să fac daruri. Într-o vreme, mă gândeam doar la mine. Dar de când am început să mă gândesc mai mult la cei din jur, parcă primesc și eu mai mult decât mi-am închipuit vreodată. Lucruri și zile pe care puneam preț cândva, azi nu mai sunt importante pentru mine. Dar pentru că sunt importante pentru femeile din jur, le respect. Mă bucur pentru ele și pentru bucuria lor. Pentru că știu cât de rare sunt bucuriile autentice. 8 martie e una dintre ele. Sper că voi vă bucurați azi. Am pentru voi 5 cadouri de 8 martie, de la Editura Nemira.

5 cadouri pentru voi, de 8 martie

Editura Nemira mi-a oferit posibilitatea de a face daruri azi. Pentru că eu scriu pentru voi, mame dragi, organizez evenimente pentru voi, vă ofer consultanță în nutriție și ce mai fac eu. Dar, în special, pentru că vă încurajez să aveți grijă de femeia din voi, să va iubiți, să vă respectați, să va luați timp pentru voi și doar cu voi. Când copiii voștri își vor fi luat zborul în viață, voi veți rămâne cu voi și cu partenerii voștri. Ce veți face cu viață voastră atunci? Ceea ce îngrijiți și creșteți azi, cu siguranță.

Pentru cine sunt cele 5 daruri?

5 mame din comunitate vor primi de la Editura Nemira câte 1 pachet format din 3 cărți:

cadouri de 8 martie

Ce vă rog să faceți

Să lăsați un comentariu la acest articol, în care să ne povestiți și nouă ce aveți în plan să faceți pentru voi în luna martie, cum vă arătați iubirea pentru propria persoană. Poate să începeți niște cursuri, poate să faceți niște analize de mult timp amânate, poate să luați un abonament la masaj. Dacă încă nu ați avut vreme ca să vă gândiți, e abia 8 martie. Puteți începe azi și poate primiți și acest cadou. 🙂

Nu e un concurs, e doar o provocare. La final, voi alege cu Pick Giveaway winner 5 persoane. Îmi pare rău că sunt nevoită să aleg, dar am doar 5 daruri. Să nu vă supărați pe mine, vă rog tare!

Care e perioada de desfășurare a provocării

De azi, 8 martie, ora 8:00, până duminică, 11 martie, la ora 23:00. Pot participa femei din România.

LATER EDIT: CÂȘTIGĂTORI CONCURS

Doamnelor dragi, am pus softul la treaba si iata lista castigatoarelor:

  1. Ilioiu Nicoleta;
  2. Dana Sava;
  3. Iulia;
  4. Raluca Ene;
  5. Diana Brendli.

Veti primi un email de la mine, ca sa va pun in contact cu editura, ce va livra pachetele de cărți.

Să aveți zile liniștite, ca să puteți citi cât mai mult! 🙂

La mulți ani, femeie, la mulți ani, mamelor! Vă îmbrățișez cu mult drag și admirație pentru tot ceea ce sunteți și ceea ce faceți!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală